Screen Shot 2014 07 08 at 13.20.44

Prva Beogradska potraga

Svi koji su oduvek maštali da učestuju u potrazi za blagom i vole da provode vreme na otvorenom najzad imaju priliku da ostvare svoje želje. Odskora, Beograd je bogatiji za jednu novu ideju koja grad stavlja u drugačiju perspektivu i podstiče takmičarski duh.

“Beogradska potraga”, takmičenje u rešavanju zagonetki i izazova kroz koje će učesnici otkriti detalje i zanimljivosti grada pored kojih svakodnevno prolazimo ali retko i primetimo, po prvi put, biće održana u subotu 12. jula od 19h.

Cilj potrage je da sakupljate odgovore na pitanja koja će vas voditi kroz vreme i prostor. Nije vam potrebna specijalna priprema za učestvovanje- samo domišljatost, mašta i udobna obuća. Da biste osvojili poene, pa tako na kraju i pobedili, potrebno je da rešite zagonetke, otkrijete detalje na određenoj lokaciji ili što originalnije realizujete zadatu aktivnost i to zabeležite kamerom. Pitanja su pisana tako da jedino ukoliko ste na pravoj lokaciji možete da dođete do odgovora.

Detalje porage i uputstva za prijavu možete videti na njihovoj Facebook stranici (facebook.com/beoquest), a najsrećniji mogu osvojiti i specijalne popuste.