chroma muzicka pucacina

Chroma – muzička pucačina!?

Kada se kaže “pucačina”, u svetu igara misli se na igricu sa prilično nasilnom sadržinom. Ali Chroma sve to može da promeni uz dobar ritam.

Od kreatora igrica kao što su Guitar Hero i Rock Band, stiže nova vrsta “pucačine” – Chroma. S obzirom da su već “doktorirali” igrice bazirane na muzici i ritmu, u prvi mah i ne treba da nas začudi što će i Chroma biti bazirana na istom konceptu. Ali tu prestaje svaka sličnost sa ovim naslovima.

Sudeći po prvim kadrovima koji su objavljeni, Chroma je pucačina u kojoj ćete uvek morati da budete u ritmu kako biste savladali svoje protivnike. Grafika izleda odlično pa će ukupan audio-video doživljaj sigurno biti na visokom nivou. S obzirom da će sama igrivost pratiti ritam muzike, Chroma vam neće dozvoljavati da zauzimate busiju i čekate svoje protivnike već da uvek budete u pokretu i “hvatate ritam” – jer od njega će mnogo toga zavisiti.

Naravno, već isprobani koncept benda će i ovde biti prisutan ali u obliku tima koji će svoje protivnike savladati u zajedničkom ritmu.

Iz Harmonix-a, produkcijske kuće koja stoji iza ove igrice, najavljeno je da će se Chroma pojaviti na PC platformi kroz Steam servis u toku 2014. godine i biće besplatna za igranje. Još samo kada bi mogli sami da dodajemo muziku… A možda i hoćemo!