Screenshot 2013 05 03 13 34 36

Crumble Zone – simpatična razbribriga

Crumble Zone je simpatičan i veoma jednostavan “time waster” koji će sjajno ispuniti kratku pauzu ili neizbežno čekanje. Pogledajte zašto nam se dopao.

Crumble Zone je besplatna arkadna igrica za Android platformu. U osnovi je priča o malom zelenom vanzemaljcu (“elijenu”) koji se trudi da odbrani svoju malu planetu od asteroida i ostalih kosmičkih tela. Ovaj mali “elijen”, krećući se po orbiti oko svoje male planete, ispaljuje projektile na  razna kosmička tela, skupljajući dijamante koji predstavljaju kosmičke ostatke nakon eksplozija i tako postižete najbolji rezultat. Pored toga, treba navesti da nema klasičnih nivoa, već se igra svodi na što duže “preživljavanje” (survival mode).

Crumble zone - game
Crumble zone – Odbranite planetu!

Crumble Zone je vizuelno veoma dopadljiv, ne samo zbog grafike i animacije već i zbog izbora veoma interesantnih boja i njihovih nijansi. Uz nivoe koji se automatski generišu i jednostavnost kontrola, ova igrica “preti” da vam nikada ne dosadi. Pored mogućnosti igranja u opciji za jednog igrača, postoji i opcija za dva igrača – jedan protiv drugog u duelu koji je vremenski ograničen. I ova opcija je veoma simpatična jer potezi jednog igrača direktno utiču na rezultate drugog i obrnuto, što iziskuje i obavezno postojanje mini strategije koja se kreira “u koraku”.

Ovu igricu možete preuzeti sa Google Play prodavnice a nakon instalacije na vašem Android uređaju zauzima oko 25 MB prostora. Srećno igranje!

[appbox googleplay simple com.rebeltwins.crumblezone]