Ratovi ptica

“Ljute ptice” nastavljaju sagu

Rovio je predstavio svoje novo partnerstvo sa Lucas Arts-om. Pogađate, sledeći nastavak priče o ljutim pticama koji za svoju temu ima popularne naslove iz serijala Ratove zvezda…

Popularne ptice iz originalne igre “Angry Birds” poistovećene su sa glavnim likovima iz Lucas-ovog serijala “Ratovi zvezda”. Tako je naša verna crvena ptica sada u ulozi Luka Skajvokera, žuta ptica je u ulozi Han Soloa, a velika ptica je obavezni Čubaka. Naravno, “zlice” poput Darta Vejdera su, takođe, prisutne tako da će biti pravo malo zadovoljstvo da pobeđujete Imperiju (ako ste na strani Džedaja, naravno).

“Borbe” između Pobunjenika i Imperije će se odvijati od Lukovog peščanog Tatuina (Tatooine) do ledene planete Hot (Hoth), pa će tako univerzum iz originalnog serijala biti verno prikazan.
Uz novi naslov, Rovio je predstavio i adekvatne plišane igračke, klasične društvene igre, ali i kostime.

U nastavku pogledajte deo onoga što nas očekuje od osmog novembra za kada je najavljeno zvanično objavljivanje ovog dela jedne od najpopularnijih igrica današnjice. Igrica će biti dostupna za Android, iOS, Windows Phone, Kindle Fire i kompjutere.