fbpx
LookerWeekly.com magazin

Kako vas opisuje vaš radni sto?

Način komunikacije, odevanja i ponašanja na radnom mestu dosta toga govori o karakteru i stavovima određene ličnosti. Isto tako, pogled na radni opisuje da li je osoba organizovana, kakve su joj lične sklonosti i čemu teži. Hajde da otkrijemo šta ima da kaže o tome vaš radni sto?

Spisak radnih obaveza na stolu

Osobe koje prave listu radnih zadaka su veoma praktične i prosto uživaju kada završe sa određenim zadatkom i bukvalno ga precrtaju sa liste. To je osoba koja je veoma organizovana, brine o rođendaskim datumima svojih kolega i teži ka tome da bude savršena u svom poslu. Ponekad ih zadesi panika, ako shvate da je vremena malo a ima brdo posla ali na kraju se uvek nekako izbore sa svim preprekama. Svaka čast.

Ruska salata od stola

Pojedinci koji na svom stolu imaju sve i svašta, počev od slanih pereca, preko šerenih olovaka, turpije za nokte, šoljice za kafu, novčanika, telefona spada u onu grupu pomalo neorganizovanih osoba. Žele sve da odrade odjednom ali uvek ih nekako nešto spreči u tome. U isto vreme bi i da popiju kafu sa kolegom, odgovore na važan mail, nastave započeto od pre tri sata.

Fotografija ljubimca na stolu

Nije neobično da zaposleni drže fotografije svojih najmilijih na radnom stolu. Isto tako, ponekad se suočite i sa slikama ljubimaca. Ove osobe su neobične, vredne i odlično se snalazi na društvenim mrežama. Obično im prija rad u marketingu a u poslovnim pregovorima su prave ajkule.

Nekoliko olovaka i ništa više

Ovo je tip ličnosti koji nije u potpunosti zadovoljan svojim poslom. Iz tog razloga i ne ostavlja više sebe na poslu, već se štedi za bolju poslovnu priliku. Svakodnevno pretražuje društvene mreže, obavlja posao najbolje šta ume ali vredno i mudro traži bolje radno mesto.

Prljave šolje i zamazani listovi

Pojedinci koji iza sebe ostave neoprane šolje i umrljana ili izgužvana dokumenta, ne mare baš za mišljenje okoline. Ovaj tip osobe gleda da ugrabi priliku kada god može da iskulira uz kafu i cigarete. Svojim kolegama će da se požali na loše vreme, grozan prevoz, dosta posla, dosadne ljude…

foto: freedigitalphotos.net

Dragana Beleuca

Dragana Beleuca rođena je 1983. godine u Beogradu. Novinarstvo i pozorišnu produkciju diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti. Ljubitelj je pisane reči, voli da čita kratke priče, fantastiku i horor. Radila je kao novinar-saradnik u ženskom magazinu Cosmopolitan.

Dragana se bavi pisanjem o očekivanjima današnje omladine, žestokim ljubavnim odnosima, seksu, putovanjima. Živi i radi (piše) u Beogradu.

Imate komentar?

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.