ID 100171601

Čemu se jači pol najviše divi kod žena?

Na početku svake veze, većina muškaraca će se “bojati” da izjavi ljubav svojoj izabranici a tu je često i bojazan od neuspeha u postelji. Međutim, kada sve to prođe glatko, i svoju ljubav pokažu i dokažu delima i rečima i kada prođe faza leptirića u stomaku, postoje one stvari kod nežnijeg pola, kojima će se muškarci uvek diviti.

– Jači pol se zaista divi ne samo svojim izabranicama nego i koleginicama, prijateljicama, rođakama na koji viteški način se nose sa stresom. Bez preterivanja, ali žene su majstori žongliranja u ljubavi, na poslu, sa decom i kućnim obavezama. Verovatno često pomisle, kako im sve baš polazi za rukom?

–  Ne bi trebalo ni zanemariti osećaj za detalje i trud koji dame ulažu tokom pripremanja za sastanak. Momci nekada ne shvataju koliko je važno da se baš ta nijansa ljubičaste mora uklopiti sa haljinom koju su kupile specijalno za tu priliku.

–  Žene znaju da budu zlopamtila. Momcima je nekada neverovatna pomisao kako to da nežniji pol pamti svađu od pre dve godine na moru. Isto tako, pamte važne datume pa gotovo nikada (čak i kada kažu da su zaboravile a nisu) neće zaboraviti godišnjicu zabavljanja ili braka.

–  Mogu neki i da pričaju kako to nije ništa ali većina muškaraca se divi koliko snage u telu i umu žena nosi sa sobom tokom trudnoće i za vreme porođaja. Nikada neće moći da iskuse ovo stanje a da se pitaju muški,  ljudska rasa bi odavno iščezla.

–  Muškarcima nikada neće biti jasno zašto dame često imaju iskrivljenu sliku o sebi. I dok dame svaki čas pronađu neku zamerku na račun svog izgleda, muškarci se dive lepoti svoje drage i ne shvataju kako one ne vide to što oni vide.

–  Kaže se “strpljen-spašen”. Jači pol se potajno divi ženama koje imaju strpljenja u sebi, koliko jež bodlji. To se vremenom uči. Kada žene dobiju dete, menja se pogled na svet, postaju smirenije i staloženije i strpljenje može da im se razvlači kao dečiji lastiš. Da, muškarcima je ženino strpljenje u pojedinim trenucima fascinantno.

foto: freedigitalphotos.net