Screenshot 2013 05 15 00 27 38

Seks sa Facebook prijateljima

Ako do sada niste bili dovoljno otvoreni na ovu temu, posle ovog teksta morate biti (barem malo više) otvoreniji, a i hrabriji. Kako do seksa sa Facebook prijateljima?

Među stvarnim ali i onlajn prijateljima, česte su situacije da se neko nekome dopadne, pa makar to bili i na trenutak. Nekada će to biti zbog nekih komentara i ideja, a najčešće zbog fotografija na kojima izgledate sjajno. Ipak, često se desi da potvrda te privlačnosti ostane samo u vašoj glavi i druga strana za to nikada ne sazna. Razlog tome je isti i važi za stvaran svet i prijateljstva – strah od odbijanja ili prekida kontakta koji je do tog momenta postojao. A šta ako sve to može da ostane među vama?

Upravo ovaj momenat privatnosti je nešto što u stvarnom svetu može postojati, dok je u virtuelnom skoro sve javno. Bez obzira što smo ponekad i sami krivi za nedostatak pomenute privatnosti, voleli bismo da ne mogu baš svi da znaju ko vam se toliko dopada da biste se rado sa tom osobom našli “sami u tami”. Ali i za to ima rešenja. U pitanju je potpuno novi pristup slanju “malih signala” osobi sa kojom želite intimu – onlajn servis pod imenom “Bang With Friends“.

Iako je sam naziv pomalo vulgaran, ta direktnost je možda i oslobađajuća za trenutak – samo je naziv vulgaran ali ne i vi (naravno). U pitanju je onlajn servis koji vam omogućava da svojim Facebook prijateljima pošaljete signal da ste raspoloženi za intimu u tami. Kako su i kreatori ovog servisa razmišljali o momentu sramote koju možete doživeti ako biste to tu istu poruku sada poslali nekome preko njegovog Facebook “zida”, oni su to prilično elegantno rešili – vaša poruka se ne može pročitati dokle god vaš “prijatelj” ne poželi isto što i vi.

I eto zapleta! Na vama je da se na ovaj servis prijavite preko vašeg Bang With Friends i Facebook naloga i podesite vaš BWF nalog. Ili sve to uradite preko aplikacije za iPhone ili Android telefon. Nakon toga, aplikacija će vam pokazati listu vaših Facebook prijatelja kojima možete da pošaljete signal za šta ste raspoloženi – da se družite ili da se, hmmm, znate već. Vaš poziv neće biti prikazan drugoj strani sve dok i druga strana ne pokaže interesovanje za istu stvar. I od tog momenta, na vama je ostatak organizacije vremena.

Iako se ovaj servis može shvatiti i kao preteran, trebalo bi sagledati njegovu najpozitivniju stranu – ljudi će se spajati i biće im lepo. U vreme kada nas tehnologije otuđuju i umanjuju naše samopouzdanje u realnom životu, možda je ovo jedan od koraka koji će to samopouzdanje povratiti – “dvoje su se tako i smuvali…”, kaže stara dobra reklama za telefonske pričaonice.

Bang With Friends već ima veliki broj korisnika, uglavnom onih radoznalih ali i hrabrih. Da li ste jedan od njih?

PS: javite nam vaše utiske 🙂

[appbox googleplay com.bang.bangwithfriends]