fbpx
LookerWeekly.com magazin

Konkurs! Digitalizacija za mir

Martovski LookerWeekly 2021 baner

Telenor poziva mlade da se prijave na konkurs za učešće na Telenor Forumu mladih, koji se organizuje u saradnji Telenor grupe i Nobelovog centra za mir. Forum će se održati pod sloganom „Digitalizacija za mir“.

Studenti i diplomci, od 20 do 28 godina, koji veruju da digitalna rešenja mogu da doprinesu rešavanju društvenih izazova, mogu da se prijave za učešće putem sajta, najkasnije do 15. juna.  Nakon izbora užeg kruga kandidata, o finalnom izboru delegata iz Srbije odlučiće Telenorov žiri.

Dvoje delegata učestvovaće na Forumu mladih, gde će se okupiti mladi društveni lideri iz 13 zemalja u kojima Telenor posluje. Forum počinje skupom u Oslu u nedelji svečanosti povodom dodele Nobelove nagrade za mir, u decembru, a delegati će se ponovo okupiti u Bangkoku, 2017. godine. Mladi će tokom godine u virtuelnim timovima raditi na rešenjima za koja veruju da mogu da odgovore na neko društveno pitanje. Takođe, sarađivaće s Nobelovim centrom za mir na pripremi digitalne izložbe koja će predstaviti njihov rad, a koja će biti otvorena na jesen 2017. godine.

Telenor Forum mladih organizuje se četvrtu godinu zaredom. Reč je o jednogodišnjem programu, čiji je cilj globalno angažovanje u prevazilaženju društvenih izazova uz doprinos digitalnih tehnologija.

 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.