Maskiraj se i osvoji mesec dana bioskopa 1

DAN STRAVE I UŽASA 31.OKTOBRA U BIOSKOPIMA CINEPLEXX

Maskiraj se najbolje što znaš, pogledaj film „Noć veštica“ i osvoji mesec dana besplatnog bioskopa!

Doživi pravu magiju horor filmova na Cineplexx Halloween nightdogađaju 31.oktobra u zlokobnoj atmosferi i sa jezivim naslovima na repertoaru! Majkl Majerspredvodi ekipu zastrašujućih likova ove večeri u svim bioskopima Cineplexx! Karte su u prodajina blagajnama bioskopa.

Koliko strave i užasa nam donosi najnovija Noć veštica saznajte na Cineplexx Halloween nightu!Ljubitelji horor filmova uživaće u specijalnoj zlokobnoj atmosferi u svim bioskopima Cineplexx, uz zastrašujuću muziku koja ledi krv u žilama. Svi posetioci koji budu došli maskirani moći će da učestvuju u foto aktivaciji, da se slikaju u „jezivom” Cineplexx kutku, šeruju fotografiju uz heštag#CineplexxHalloween i osvoje karticu koja im pruža mesec dana besplatnog bioskopa!

Majkl Majers se vraća posle 40 godina, strašniji nego ikad… On je progoni već četiri decenije… Da liće ovo biti finalna borba Lori i Majkla Majersa? Sve odgovore dobijaš 31.oktobra, pogledaj film, maskiraj se i postani naš stalni gost na mesec dana!

Džejmi Li Kertis vraća se svojoj kultnoj ulozi Lori Strod koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbisa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije, a Nik Kasl vraća se na veliko platno kao Majkl Majers koga je glumio u prvom filmu franšize. Izvršni producent i kao kompozitor slavne i nezaboravne, zastrašujuće muzike i ovog puta je Karpetner. Reditelj Dejvid Gordon Grin napisao je scenario zajedno sa Džefom Fredlijem i Denijem Mekbrajdom, sa kojima jeranije sarađivao na komediji Vice Principals, ali ovaj put cilj im nije bio da nasmeju publiku već da je ozbiljno uplaše.

Uz najnoviji film popularne franšize „Noć veštica” na repertoaru će se naći i horori: „Park užasa” i „Opatica iz pakla”.