fbpx

Dečji mjuzikl „Eni“

Centar za muziku Kolarčeve zadužbine, u okviru ciklusa Kako se sluša koncert- Mala škola bontona, organizuje dečji mjuzikl „Eni“ (Annie Jr) koji će po originalnoj licenci biti premijerno izveden na Kolarcu. Premijera je zakazana za 10. jun u 11 sati u Velikoj sali.

„Eni“ (Annie Jr) je mjuzikl o devojčici iz sirotišta, nastao po američkom filmskom hitu iz 1982. godine, a iz komične serije popularnih stripova Harolda Greja. „Eni“ je dobitnik Toni nagrade (Tony awards) za najbolji mjuzikl. Muziku je napisao Čarls Strous, a stihove i tekstove Martin Čarnin po knjizi Tomasa Mihena.

Reditelj mjuzikla je Aleksandra Sesenton, mlada umetnica iz Njujorka. Kao Fulbrajtov stipendista pomogla je da se ovaj projekat održi baš u Beogradu. Pored rediteljskog, ona je radila i koreografiju, kostimografiju, a pojaviće se i u ulozi gospođice Hanigan.

U predstavi nastupaju mladi talenti uzrasta 5-16 godina. Internacionalni kast izvodi predstavu na engleskom jeziku po originalnoj licenci Brodveja (Broadway Jr) u trajanju od 60 minuta.

Narator je Miloš Milovanović, a ulaznice po ceni od 200 dinara su u prodaji na biletarnici Kolarca.

More Stories
Alisa u zemlji čuda u Sarajevu