Giveaway 1080x1080 1

Pregršt poklona damama povodom njihovog dana

 „Serbia Fashion Week“ u saradnji sa „Promenadom“ 

Povodom Dana žena „Serbia Fashion Week“ poklanja fashion talk pod nazivom “Šta bi danas rekla Coco Chanel” svim damama koje vole da uživaju u dobrom šopingu. Ova panel diskusija održaće se 8. marta sa početkom u 18 časova u TC „Promenada“ u Novom Sadu, a među panelistima biće Suzana Perić, Bata Spasojević, Nataša Perkovski Adžić, Jelena Gavrilović, Iva Štrljić, Kristina Bekvalac…

Moderator ovih malih, ali sadržajnih i veoma korisnih ženskih modnih razgovora čiji podnaslov je „Stil VS trend“ biće popularno televizijsko lice Mara Skendžić. 

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Posetioce očekuje i nagradna igra u kojoj mogu osvojiti vredene nagrade. Sve što je potrebno je da uradiš je da se fotografišes u TC Promenada, staviš #SFWPromenada, zapratiš profil TC Promenada i „Serbia Fashion Week“ i uz malo sreće u izvlačenju možeš osvojiti platnu karticu TC „Promenada“ u vrednosti od 20.000 dinara i odevni komad najpoznatijih domaćih dizajnera Suzane Perić i Bate Spasojevića. Izvlačenje pobednika je 8. mart 2021. u 19 časova u TC Promenada, nivo -1, a sve ovo moći će da se prati i putem livestream-a.

Istog dana, SFW i „Promenada“ poklanjaće bukete cveća lepo stilizovanim damama koje posete ovaj tržni centar.