Olga Odanović i Žarko Laušević

PORODIČNI VIKEND U CINEPLEXX BIOSKOPIMA

,,Leto kada sam naučila da letim“ 19. i 20. februara od 12 do 17 časova

Porodični vikend 19. i 20. februara od 12 do 17 časova očekuje vas u svim Cineplexx bioskopima uz nežnu priču o odrastanju i pomirenju u filmu ,,Leto kada sam naučila da letim“. Za sve mališane tu su i poklon poster filma. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Dvanaestogodišnja Sofija mašta o kampovanju sa ekipom i svom prvom poljupcu. Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom (Olga Odanović) i luckastom baba-tetkom Luce.

Bez društva, dometa i interneta, Sofijin život na Hvaru je ‘’pa-ka-o’’, ali monotoniju ubrzo prekida neobično ponašanje bake Marije. Sofija naslućuje da je u pitanju nekakva tajna romansa, ali velika istraga babinog ljubavnog života zapravo rezultira otkrićem dugo čuvane porodične tajne.

Sa novim prijateljstvima, simpatijama i avanturom, Sofija dobija svoje letovanje iz snova, ali i mnogo više nego što je mogla da izmašta.

U glavnoj ulozi male Sofije našla se Klara Hrvanović, dok su uloge njene bake Marije i babe-tetke pripale Olgi Odanović i Snježani Sinovčić. Režiju potpisuje Radivoje Andrić.

Ulaznice za Porodični vikend i film ,,Leto kada sam naučila da letim“ u prodaji su na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.