Screen Shot 2020 01 22 at 22.34.43

Pogledajte novi trejler filma „Zec Petar: Skok u avanturu“

STARI TRIKOVI, NOVE DOGODOVŠTINE!

U bioskopima od aprila 2020!

Obožavani zec u plavom kaputu vraća se na velika platna u potpuno novim avanturama! Kako izgleda kada želja za avanturom izmakne kontroli pogledajte u novom trejleru dugoočekivanog animiranog hit filma Zec Petar: Skok u avanturu!  Nove avanture nestašnog zeca i njege družine bićemo u prilici da gledamo od aprila u bioskopima širom zemlje.

Ovog proleća otkrijte koliko daleko biste otišli da saznate gde pripadate. Naš obožavani i pomalo vragolasti Zec Petar ovoga puta nalazi se pred najvećim izazovom u kojem će morati napokon da odgovori na pitanje – gde zaista pripada.

Prošlo je neko vreme otkad su Zec Petar i Toma Makgregor zakopali ratnu sekiru, barem prividno. Bea, Toma i zečevi osnovali su neobičnu porodicu ali uprkos brojnim nastojanjima, Petar nikako da se reši svoje nevaljale reputacije. Tražeći avanturu izvan sigurnosti vrta, Zec Petar otkriva novi svet u kojem se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica rizikuje sve kako bi ga pronašla, Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Zec Petar ili u originalu Peter Rabbit na veliko platno iskače pravo iz širom obožavane i rado čitane istoimene serije knjiga engleske spisateljice Beatrix Potter koja je prodata u 45 miliona primeraka i to na 36 jezika. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez panatalona svojevrsna je ikona koja je ušla (i ostala) u srcima onih najmlađih ali i onih malo starijih.

Njegova prva ekranizacija iz 2018. godine „Zec Petar“ oduševila je sve generacije. Reditelj filma ponovno je Will Gluck, ali ovog puta u saradnji sa Zareh Nalbandian. Od glumaca vraćaju nam se Rose Byrne i Domhnall Gleeson a u originalnoj verziji glasove likovima posudili su Margot Robbie, Elizabeth Debicki i James Corden kao Zec Petar.

Film Zec Petar: Skok u avanturu biće sinhronizovan na srpski jezik. U glavnim ulogama naći će se glumci – Stefan Bundalo (Zec Petar), Aleksandar Radojičić (Zeka Bendžamin), Tamara Aleksić (Bea), Teodora Ristovski (Lula), Iva Stefanović (Zečica Lepa), Milica Janketić (Belorepka) i Dejan Dedić kao Toma Makgregor.

Kao što je to bilo 2018. godine, avanture Zeca Petra sigurno će biti najveći porodični filmski događaj koji će do suza nasmejati i oduševiti sve generacije gledalaca.