JAK 7161

POČINjE NOVA SEZONA U TEATRU POD ZVEZDAMA

Danas u 12 časova počinje prodaja ulaznica za oktobar u Zvezdara teatru

Ove jeseni u teatru pod zvezdama će se igrati komadi Dušana Kovačevića – Hipnoza jedne ljubavi (23. i 28.10.), Generalna proba samoubistva (24.10.), Klaustrofobična komedija (25. i 31.10.), zatim predstave po tekstu Vladimira Đurđevića – Bajka u pozorištu (11. i 27.10.) i Berači snova (14. i 19.10.), Pasivno pušenje (20.10.), Nebojše Romčevića, Ljubav u Savamali (26.10.), Ivana Lalića, Feliks (18.10.), kojeg otpisuju Vladimir Kecmanović, Kosta Peševski i Darko Bajić, kao i Voz (16. i 29.10.), Kormaka Makartija.

“Raduje nas što ćemo se nakon letnje pauze ponovo sresti u našoj glaksiji legendarnih trenutaka. Oktobarski repertoar je spreman, a prva predstava koju možete pogledati 8. oktobra, kada tradicionalno započinjemo svaku novu sezonu, je komad „Tre sorele“, Stevana Koprivice. Ulaznice najjednostavnije i najbrže možete kupiti onlajn putem našeg sajta,” kažu iz pozorišta Zvezdara teatar.

Komad Tre sorele će se osim na sceni Zvezdara teatra 8. i 30. oktobra, igrati i u Zaječaru na „Danima Zorana Radmilovića“, 20. oktobra, a dvojac Voza ( Voja Brajović i Sergej Trifunović), gostuju 12. oktobra u Novom Sadu u „Pozorištu mladih“ .

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Radno vreme blagajne je 12-18 časova radnim danima odnosno do početka predstave, kao i vikendima dva sata pre početka predstave.

Zbog sprovođenja svih neophodnih epidemioloških mera, molimo vas da u pozorište dođete pola sata pre početka predstave. Ulazak u salu neće biti moguć nakon što se svetla ugase i predstava počne.

Tokom izvođenja predstava pridržavaćemo se svih preporučenih mera bezbednosti kako bismo sve rizike sveli na minimum, a održali zadovoljstvo rada i posete pozorištu.

foto: Jakov Simović