1080x1080sajam

Vulkanov sajam knjiga od 11. do 17. oktobra!

Ove jeseni očekujte erupciju najboljih knjiga, na 32 lokacije i 2 sajta

Nakon uspešno održanog prvog Vulkanovog sajma knjiga 2020. godine, nastavljamo tamo gde smo stali! U ponedeljak, 11. oktobra, počinje drugi Vulkanov sajam knjiga, praznik literature tokom kojeg slavimo i negujemo lepu reč. Erupcija dobrih knjiga očekuje vas od 11. do 17. oktobra u 32 knjižare Vulkan širom Srbije, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva (vulkani.rs) i knjižara (knjizare-vulkan.rs), uz posebne popuste i akcije!

Vulkan izdavaštvo vrednuje lojalnost, te svim ljubiteljima knjige i svojim vernim čitaocima predstavlja veliki broj naslova stranih i domaćih autora po fantastičnim cenama. Pojedinim naslovima cena će biti snižena i do čak 70% u odnosu na redovnu!

Posetioci drugog Vulkanovog sajma knjiga imaće priliku da izaberu neke od mnogobrojnih naslova iz različitih oblasti, namenjenih svim generacijama. Kao i uvek, mislili smo i na naše najmlađe čitaoce – izdanja za najmlađe podstiču svako dete da se uz igru edukuje, poboljšava intelektualne i motoričke veštine, a dečji romani, bajke i priče, puni mašte, pravi su saputnici kroz radosno detinjstvo. U okviru Vulkanovog sajma knjiga,i izdanja koja nam dolaze iz Vulkančića biće po posebnim cenama.

Svima koji putem sajta vulkani.rs budu poručili knjige tokom Vulkanovog sajma, od 11. do 17. oktobra, bez obzira na broj kupljenih knjiga, isporuka na kućnu adresu će biti besplatna!

Mislili smo i na bezbednost svih posetilaca i pobrinuli se da se ova manifestacija održi u kontrolisanim uslovima i u skladu sa svim preporučenim i propisanim pravilima koja se primenjuju u borbi protiv pandemije virusa COVID-19.

Uživajte u najboljim Vulkanovim knjigama po najpristupačnijim sajamskim cenama!