Screen Shot 2020 10 13 at 21.39.11

Moderno i ušuškano: Jesenja pletenina

Pogledajte naše stilske predloge za predstojeće dane i nedelje

Pored hladnijih i vlažnih dana, jesen nam donosi pregršt predivnih pulovera i džempera, uz koje ćete da se osećate veoma ušuškano, ali i moderno!

Kardigan ili pulover? Nije važno šta više volite, jer se i ove jeseni sva pletenina nosi u bojama zemljanih tonova. Zašto volimo pleteninu? Zašto što je tako divno nežna, mekana i veoma topla! 

Džemperi, kardigani i puloveri dobra su kombinacija bukvalno sa svakim odevnim predmetom. Nemojte da se libite da ih uparite s poslovnim pantalonama, suknjama, haljinama, farmerkama, košuljama…

Divni, zemljani tonovi

Boje koje će se nositi ove sezone su boje zemljanih tonova, pa ćete oko sebe moći da vidite pleteninu u boji senfa, narandžaste, sive, boja cimeta, rđe, bele, zimzeleno zelena, crne. U slučaju da pripadate ljubiteljima animal dezena, nećete pogrešiti ako u svom ormanu imate baš ovakav model!

Džemper-haljine

Pletenina je ove godine dugačka, tako da možete da je ponesete kao džemper ili kao haljinu u zavisnosti od situacije.

Nosiće se širi džemperi, udobni, sa širokim puf rukavima, a savršeno bi bilo kada biste znali da pletete ili imate nekoga u svojoj okolini da vas poduči ovom divnom zanatu. Zamislite samo, prema svojoj ideji pokrećete igle i stvarate nešto izuzetno.

Pored kardigana, moderne su i rolke sa velikom kragnomi sa dugim rukavima, koji su ukrašeni sa dugmićima.

Pre nego što krenete u kupovinu, zavirite u ormane, ali i u ormane svoje mame ili sestre, možda baš u njima visi neki štrikani slatkiš koji čeka da ga nosite ove jeseni i zime.

foto: screenshot