2UNAPRED

Druga Univerzijada apsolvenata regiona na Mašinskom fakultetu Forum UNAPRED 2023

Druga Univerzijada apsolvenata regiona „Forum UNAPRED“ biće održana u subotu, 2. septembra na Mašinskom fakultetu u Beogradu (Kraljice Marije 16).

Univerzijada je nastala sa ciljem povezivanja studenata završnih/master studija i kompanija koje tragaju za kandidatima za popunjavanje slobodnih pozicija. Kao i prethodne godine, učesnike očekuju panel diskusije na goruće teme zapošljavanja, HR trendova u kompanijama i karijernog razvoja. Događaj organizuju platforma StudENTER i Savez studenata Mašinskog fakulteta.

Za UNAPRED se mogu prijaviti apsolventi osnovnih i master studija Beogradskog univerziteta, kao i sa drugih srpskih i univerziteta zemalja regiona (Crne Gore, Albanije, BiH, Hrvatske, Severne Makedonije). Organizatori su od ove godine prijavu proširili i na sve one koji su završili fakultet i u aktivnoj su potrazi za poslom. 

Učesnici Univerzijade biće predstavnici univerziteta, privrednih komora, startup-ova, banaka, biznis konsultanata, ministarstava i privrednika iz regiona, a uskoro će biti objavljen i finalni program događaja.

ZA PRVIH 100 PRIJAVLJENIH STUDENATA BIĆE obezbeđena BESPLATNA KOTIZACIJA.

Link za prijavu nalazi se na linku platforme StudENTER.