Top Gun

Specijalano TOP GUN VEČE u Cineplexx bioskopima

,,TOP GUN“ u Cineplexx bioskopima 25. maja od 20 časova

Za sjajnu zabavu u Cineplexx UŠĆE, Cineplexx Niš i Cineplexx Promenada bioskopima pobrinuće se profesionalci Pab Kviza! U svakom od ovih bioskopa, gosti će, po ulasku u salu dobiti instrukcije za učestvovanje, sa pravilima i detaljima kviza, od kviz mastera.

Kviz na temu poznavanja kultnog filma Top Gun može vas dovesti do sjajnih nagrada.

Partneri Cineplexx bioskopa Optiplaza, Yason, Balkan Helicopters i Tedi Aviation School pobrinuli su se da ovo veče bude nezaboravno, a vaši omiljeni Cineplexx bioskopi dodeliće specijalne nagrade u vidu bioskopskog VIP tretmana.

Vaše je samo da se udobno smestite u sedišta i u iščekivanju nastavka filma na velikom platnu, sjajno se i zabavite. 

Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik” Mičel  je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju.

Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus”.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

Ne propustite TOP GUN VEČE u svim Cineplexx bioskopima, u sredu 25. maja od 20 časova i budite deo nezaboravnog doživljaja. Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa!