Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3

 Od danas u prodaji karte za najnoviji nastavak filmske priče o najomiljenijoj i najvrcavijoj grčkoj porodici „Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3, dok će u sredu, 6. septembra u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, a u saradnji sa Ambasadom Republike Grčkei Ušće Shopping Centrom, biti održana svečana premijera, gde ćemo poslednjim danima leta udahnuti lepotu i duh Mediterana i publici omogućiti nezaboravan bioskopski doživljaj!

Savršen spoj ukusa, muzike i radosti, kakav se oseća samo u Grčkoj, moći će da dožive svi koji budu prisustvovali premijeri filma.

Nakon svečane projekcije, od četvrtka 7. septembra, ova neodoljiva komedija prikazivaće se na redovnom repertoaru svih bioskopa. 

Ne oklevajte i ne propustite priliku da među prvima pogledate film koji će vas nasmejati do suza, probuditi tople emocije i podsetiti na lepa iskustva koja ste imali u Grčkoj.

      
Svetski fenomen MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA, scenaristkinje i rediteljke Nie Vardalos, ponovo dolazi u bioskope, predstavljajući potpuno novu avanturu. Pridružite se porodici Portokalos na njihovom emotivnom, urnebesnom i punom preokreta putovanju u Grčku i porodičnom okupljanju. Opa!