Dina 2 foto 4

DINA 2 pretpremijerno u Srbiji u CineStaru 28. februara

Pretpremijerno 28. februara publika u Srbiji će doživeti pravi filmski spektakl DINA: DRUGI DEO, u okviru CinePremiere eventa u bioskopima CineStar u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (BIG), Pančevu (BIG) i Zrenjaninu (BIG).

U ovom spektaklu glavne uloge igraju najpopularnija holivudska glumica mlađe generacije Zendaja i jedan od najtalentovanijih mladih glumaca Timoti Šalame. Najsrećnije posetioce očekuju vredne Dina knjige i pokloni iz filma, a uz ulaznicu se na poklon dobija limited edition plakat iz filma (do isteka zaliha).

Već uveliko vlada veliko interesovanje za pretpremijeru filma DINA: DRUGI DEO, a za vrhunski doživljaj na raspolaganju su CineStar formati: 4DX i eXtreme!

Nedavno je u Londonu održana svetska premijera, kojoj su prisustvovale sve zvezde filma u najatraktivnijim modnim izdanjima.

Epski naučno–fantastični film, koji se zasniva na romanu „Dina“ autora Frenka Herberta, okuplja impozantan glumački ansambl. Osim Šalamea i Zendaje, u filmu se ponovo pojavljuju slavna holivudska imena poput Džoša Brolina, Rebeke Ferguson, Stelana, Šarlote Rempling, Havijera Bardema, a zvezdana su i ona novih likova koje igraju Ostin Batler, Florens Pju, Kristofer Volkin i Lea Sedu.

Prvi utisci filmskih kritičara su više nego pozitivni.  

-„Akcione sekvence su epske i glasne“,izjavila je Vendi Li Zani (The Movie Couple), pa se film „obavezno mora iskusiti u bioskopu“.

-„Moja jedina zamerka je da bi film mogao biti i duži. Ne šalim se. Film traje dva sata i četrdeset minuta, a ja bih ga rado gledao i sat više“, zaključuje Stiv Vejntraub (Collider).

Više detalja o filmu DINA: DRUGI DEO na linku.