Video: Demist

Zvaničnim lyrics videom za pesmu “Generation Grey” beogradski gothic/progressive/melodeath metal bend Demist najavljuje izlazak svog prvog albuma na kojem će se naći i prethodna dva objavljena singla “Faith Remains” i “Someone’s Mirror”.

Singl “Generation Grey” sniman je u studiju “Blaze” pod producentskom palicom Miloša Mihajlovića. Muziku, tekst i aranžman potpisuju članovi benda Demist. Prateći video uradio je Milan Subotić.

Album pod nazivom “Guilt and Pleasures” biće objavljen u digitalnom obliku uskoro, a bend će koncertno promovisati svih deset pesama 25. juna u bašti KST-a u Beogradu.

Ovo je prilika za sve ljubitelje symphonic zvuka da čuju nešto novo i drugačije, obzirom na to da je Demist razvio svoj zvuk uz primese progressive i melodic death zvuka. Događaj će biti upotpunjen muzikom koju će prvo birati DJ Leo i koji će probuditi nostalgiju za metalom devedesetih pažljivo odabranim pesmama bendova kao što su: Korn, System of a down, Linkin Park, Disturbed, Evanescence, Static x… i DJ VoviTzab, koji će sve prisutne razmrdati psychodelic trance melodijama. Cena ulaznice iznosiće 200 dinara, a program počinje u 22h.