KV WF 2018

Treće izdanje Sajma viskija ovog vikenda u SubBeernom centru

Ako želite da otkrijete i detaljno istražite svet viskija, sačuvajte poslednji vikend novembra za Whisky Fair Beograd.

U SubBeernom centru, Cetinjska 15, Beograd, 24. i 25. novembra održaće se treći Viski sajam. Ljubitelja ovog pića ima sve više u Srbiji, čemu svedoči sve veći broj posetilaca sajma, kao i rast broja izlagača i brendova viskija. Od 50 vrsta viskija koliko ih je bilo izloženo na prvom, do blizu 100 vrsta na drugom izdanju sajma, došlo se do ovogodišnjeg sajma sa najrazovrsnijom ponudom do sada.

Vodeći srpski uvoznici i proizvođači predstaviće široki portfolio brendova. Više od 100 vrsta viskija će biti dostupno za degustaciju, a ovo je i jedinstvena prilika da se proba i hrana koja u sebi sadrži viski, ali i tradicionalna jela zemalja iz kojih viski dolazi.

Photo Aleksandar Dmitrovic 0023 e1542674279465
Foto: Aleksandar Dmitrović

Duga tradicija, poreklo i duh ovog napitka biće predstavljeni kroz raznovrsni program koji će na zabavan, a opet edukativan način približiti deo viski kulture. Kroz predavanja i radionice posetioci se mogu bliže upoznati sa tradicijom, poreklom i razlikama među vrstama viskija, ali će i saznazi kako da iskoriste maksimum iz svake čaše viskija. Teme, termini i predavači radionica ovogodišnjeg sajma su objavljeni na internet stranici i društvenim mrežama sajma.

Celodnevni program donosi i raznovrsne aktivacije kao što su BlakJack i bilijar, a kao i prošle godine, sve bradonje očekuje i berbernica. Na sajmu možete postati vlasnik i originalne majice brenda DechkoTzar, srpskog dizajnerskog dvojca Braća Burazeri, koji na kreativan način vezuju Whisky fair i Beograd. Za muzički program i dobru atmosferu biće zaduženi Duo Gitarinet i DJ Ognjen Krstić.

Photo Aleksandar Dmitrovic 0078 e1542674400887
Foto: Aleksandar Dmitrović

Prvog vikenda u decembru organizovaće se i Aukcija otvorenih flaša, tokom koje će posetioci moći da kupe otvorene flaše sajamskih velikana po znatno povoljnijim cenama.

Cena ulaznice za jedan dan sajma je 350 dinara, a radno vreme sajma je u subotu 24. 11. od 12 do 02h, a u nedelju 25.11. od 12 do 20h. Deo prihoda od ulaznica i aktivacija doniraće se za podršku aktivnostima promovisanja odgovorne konzumacije alkohola. Broj ulaznica je ograničen, a dostupne su preko Eventim portala i prodajne mreže.

U narednom periodu u SubBeernom Centru najavljeni su i sledeći događaji:

  • 29/11 Zabranjeno pušenje
  • 07/12 Vojko Vrućina
  • 08/12 Atheist Rap
  • 14/12 Jorgovani
  • 21/12 Belgrade Metal United Vol.3
  • 22/12 New York Ska-Jazz Ensemble
  • 28/12 Let 3