Screen Shot 2018 11 19 at 15.18.01

Zima stiže, Better Call Saul!

Ušuškani u toplim domovima i čekajući je da dođe i zavlada našom zemljom, svaki pojedinac se pita da li će biti blaga ili će zima da nam utera led u kosti. Kakva nam god bila zimica, mi smo napravili plan i smislili kako da joj prkosimo i uživamo i u hladnijim danima.

Karamel za toplo srce i povratak u detinjstvo

Ako dobro odolevate virusima koji zaskaču iz svakog ugla, onda svaka čast, imate sjajan imunitet. Ako želite da vas neki miris i ukus vrati u detinjstvo onda kada vam je baka pravila karamel a vi ga čekali sa nestrpljenjem i čežnjom, napravite umesto crne kafe, sebi i prijateljici dobri, topli i preukusni karamel. Pored toga što greje grlo i ručice, ugrejaće vam i srce.

Kaputi u boji “ness kafe”

Kada smo već kod napitaka, i ovde se spominje “ness kafa” ali ne kao napitak. U slučaju da vam je ove zime potreban kaput, imajte u vidu da će ova zimska sezona „zahtevati“ od vas da nosite kaput u braon boji, tačnije u nijansi ness kafe. Kaput u ovoj boji može odlično da se kombinuje sa plavom, belom, narandžastom, žutom. Dosadno vam je da bazate po Beogradu i obilazite tržne centre jer ste ih sve već obišli? Skoknite do Novog Sada i uputite se u TC Promenada, mnogi kažu da je veličanstven i da je najlepši od svih tržnih centara u našoj zemlji!

Zima stiže, Better Call Saul!

Verujemo da svi znate ko je Saul Goodman, a ako ne možete da se setite, napisaćemo samo da je reč o simpatičnom prevrtljivom advokatu koji nosi smešne košulje, kravate, kosu koju jedva ima i super devojku advokata, koja rastura u svom poslu. Tu je još i odličan Mike, policajac u penziji koji ima posla sa opasnom mafijom i još mnogo opakih likova. Ako niste gledali ovu krimi seriju, mi vam je toplo preporučujemo. Trenutno je završena četvrta sezona sa prikazivanjem u kojoj se između ostalih, pojavljuje i naš glumac Stefan Kapičić.

foto: youtube screenshot