Screen Shot 2016 06 14 at 21.17.44

Cinema City, počela je prodaja ulaznica

Počela je prodaja ulaznica za 9. Cinema City festival, koji se održava u novoj novosadskoj kreativnoj četvrti, koju čine Kineska četvrt i Limanski park.

Nakon izuzetno velike posećenosti prethodnog festivalskog izdanja, ova lokacija ostaje mesto okupljanja iskrenih filmofila i  ljubitelja umetnosti, koji će ove godine imati priliku da uživaju i u novim i skrivenim prostorima Kineske četvrti! Kupovinom jedinstvene ulaznice, posetioci obezbeđuju slobodno kretanje kroz festivalsku zonu i dostupnost svih festivalskih sadržaja na jednom mestu.

Deveto izdanje Cinema City festivala, koje se održava od 25. juna do 2. jula, u Limanskom parku i Kineskoj četvrti, u Novom Sadu, donosi, kao i svake godine, nesvakidašnji filmski izbor predstavljen kroz pažljivo osmišljene filmske selekcije. Programski koncept festivala baziran je na promociji prvih i drugih filmskih ostvarenja i mladih filmskih talenata, kao i na sjajnom muzičkom programu koji će nam predstaviti neke od najznačajnijih zvezda regiona.

Kao i prethodne godine, svi festivalski programi smešteni su na jedno jedinstveno mesto, i to u Novu kreativnu četvrt Novog Sada – Limanski park i Kinesku četvrt – obojenu autentičnim ambijentom revitalizovane industrijske zone. Kupovinom jedne jedinstvene ulaznice i njenom zamenom za Cinema City narukvicu posetilac ulazi u festivalsku zonu gde su mu dostupni svi sadržaji i može da bira programe u kojima želi da uživa. U prodaji su tri tipa ulaznica:

Cinema City dnevna ulaznica
Dnevna ulaznica po ceni od 250 RSD podrazumeva dostupnost svih festivalskih sadržaja za odabrani festivalski dan.

Cinema City paket
Ulaznica za sve festivalske dane po ceni od 950 RSD podrazumeva dostupnost svih festivalskih sadržaja tokom celokupnog trajanja festivala.

Cinema City SUPER
Ulaznica za sve festivalske dane po ceni od 1450 RSD podrazumeva dostupnost svih festivalskih sadržaja tokom celokupnog trajanja festivala i rezerviše posebno mesto za svaku od projekcija.

Kupovinom jedne dnevne ulaznice ili paketa ulaznica posetilac ima priliku da uživa u svim festivalskim sadržajima i svim festivalskim zonama. Tu su već poznatni Amstel Open Air Cinema u Limankom parku, SKCNS Fabrika Open Air Cinema u Kineskoj četvrti, prostori SKCNS Fabrika i Quarter, omiljeni Firchie Think Tank, ali i novi i skriveni prostori Kineske četvrti, kao što je novi Indoor Cinema. Svi prostori za prikazivanje filmova su prilagođenim uslovima visokih tehničkih standarda za besprekorne projekcije. Pored toga, publika će uživati u izložbi primenjenih umetnika, veštinama rezidencijalnih skejtera, opuštanju na travi, lounge barovima, food zoni i brojnim drugim sadržajima.

I ove godine filmska ostvarenje će biti prikazivana na atraktivnoj lokaciji Brod Teatar, smeštenoj na dunavskom keju. Brod Teatar će biti otvorena lokacija 9. Cinema City festivala, besplatna za sve koji žele da je posete i osete deo atmosfere ovogodišnjeg festivala!
Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji od 10. juna na svim prodajnim mestima Gigstix-a. Tokom festivala ulaznice se mogu nabaviti i na samoj lokaciji od 17h.

Zamena kupljenih ulaznica za Cinema City narukvice vršiće se na lokaciji tokom trajanja  festivala, od 25. juna do 2. jula, svaki dan od 17h.

Više informacija na sajtu cinemcity.org.