gift 3716312 1920

Savršen poklon za nju i njega


Praznici se polako bliže a sa njima rastu i želje za darivanjem nama bliskih i voljenih osoba. Ne moramo još uvek da žurimo sa kupovinom darova ali valjalo bi da imamo ideju šta bismo mogli da bacimo na spisak za shopping tokom narednog perioda.

Za Nju: Torba

Pripadnice nežnijeg pola će se uvek oduševiti zanimljivoj torbi. Ako dobro poznajete stil svoje devojke, mame, drugarice onda nema greške. Ove sezone su popularne čarobna zelena boja sa zlatnim detaljima, ali i boje senfa, bež i tamno braon. Mi vam preporučujemo da obiđete radnje Parfois jer oni uvek imaju zanimljive i moderne artikle sa povoljnim cenama.

Za Nju i za Njega: Spa opuštanje i ulepšavanje

Opuštanje i ulepšavanje u spa salonima ne mora da bude skupo. Preko sajtova koji su specijalizovani za grupnu kupovinu mogu da se pronađu izuzetne ponude koje obuhvataju relax masaže, saune, bazen za dvoje i ostale pogodnosti koji će u ove hladne dane da totalno razmaze osobu koju povedete sa sobom.

Za Nju i Njega: Sofija i balet Krcko Oraščić

Decembar je uvod u praznične dane koji nam slede. Ovaj decembar možete da provede malo drugačije, tako što biste mogli da odetena romantično putovanje sa svojim voljenim bićem u Sofiju. Preko dana je planirano razgledanje grada, kao i mnoge zanimljive istorijske i arhitektonske znamenitosti a veče je rezervisano za umetnost, tačnije uživanju u baletu Krcko Oraščić. Aranžman za dvoje može da se nađe za 118 evra a uključuje putovanje turističkm autobusom, odlazak na balet sa ulaznicom, jedno noćenje sa doručkom u htl sa tri zvezdice. Aranžman je planiran od 22. decembra do 24. decembra 2018.

Za Njega:

Ako vaš muškarac voli video-igrice, obratite pažnju na koju igricu je bacio oko ili priča u poslednje vreme, pa ga obradujte sa istom. Verujte, oduševiće se zato što ste se potrudili oko njegovog poklona. Knjiga je uvek proveren izbor za jači pol ako znate da voli da čita i ako ste odličan poznavalac žanra koji interesuje vašeg muškarca. Odličan izbor može da bude i zanimljivi led podmetač sa lampicom i posebnim delom za šolju za lap top.

Za Nju i Njega: tegla sa slatkišima

Tegle su u poslednje vreme izuzetno popularne. Sjajna ideja može da bude jedna veća tegla, u koju ćete prema svom izboru da stavite različite čokoladice, bombonice, keksiće. Obavezno stavite ukrasnu vrpcu i verujte da će sa ovom teglom da se započinju na najslađi način predstojeća hladna jutra. Ovo je poklon koji će da se otvara svaki dan, potrebno je samo da se teglica dopuni sa vremena na vreme omiljenim proizvodima☺