TLR

DJ TLR i zvuk holandskog West Coasta u KC Drugstore

DJ TLR, jedan od ključnih igrača holandskog undergrounda i osnivač čuvene muzičke etikete Crème Organization, u petak, 10. januara donosi zvuk holandskog West Coasta u KC Drugstore! Pored njega za DJ pultom čekaju vas veteran beogradskog klabinga DJ Vlada Janjić i rezident KC Drugstore-a WhyBaneWhy.

DJ TLR je već poznat beogradskoj publici koja je imala prilike da doživi njegov zvuk krajem septembra 2013. baš u KC Drugstore-u. Jeroen Van Der Star, aka TLR vrti ploče od ranih 80-tih, ali je i odgovoran za formiranje omiljenog holandskog West Coast zvuka. Dok početkom 90-tih čuveni Bunker Records definiše rani oblik stila, krajem iste dekade TLR pokreće Global Darkness web forum sa ciljem da poveže istomišljenike i electro-jak-oholičare širom sveta. Istovremeno, TLR preuzima DIY pristup Bunker Recordsa i pokreće sopstvenu etiketu Crème Organization sa koje lansira plejadu danas legendarnih producenata, kao što su Legowelt, Orgue Electronique, D’Marc Cantu, Rude 66 i Alexander Robotnick. Taj zvuk poznajemo po mračnom miksu, kojim dominiraju acid, italo i electro, a TLR će svoj set u KC Drugstore-u razgoreti i prljavim technom, jungleom i hip hopom.

Crème Organization je prošle godine poneo titulu etikete meseca na sajtu Resident Advisor, a imali ste prilike i da slušate njegov set početkom decembra 2013. na Boiler Roomu.

Cena karte u pretprodaji i na vratima pre ponoći 250 RSD, na vratima posle ponoći 400 RSD.