block out

Block Out otvara For Fans & Friends

Blue Moon music pub pokreće serijal koncerata pod nazivom “For Fans & Friends” i prvi bend koji će otvori ovaj serijal biće grupa Block Out, u subotu 22. marta od 22h.

Grupa se nalazi u fazi stvaranja novih pesama i pripreme novog albuma a sam naziv koncerta “za fanove i prijatelje” ima i određene simbolike za grupu u ovom trenutku. Prvi spot i pesma u sadašnjoj postavi “Reka” je naišao na pozitivne reakcije velikog broja fanova grupe i stručne javnosti, dok će drugu novu snimljenu pesmu “Novo odelo” premijerno pustiti u klubu. Pored te dve pesme bend će izvesti na ovom koncertu još nekoliko novih, a na repertoaru će biti i pesme koje dugo nisu svirali, kao i njihove prepoznatljive obrade pesama “Soba” (EKV) i “Beograd spava” (U škripcu).

Intimni ambijent kluba omogućava da nastupi u ovom prostoru budu jedinstveni po emociji i dugo ostanu u sećanju svim prisutnima. Publika i bend su u bliskom kontaktu tokom cele večeri uz neposredno druženje, pričanje i slikanje, a atmosfera u klubu je na nivou kućnih žurki.

Zbog kapaciteta prostora broj karata je ograničen na 100 a rezervacije karata je moguće uraditi preko fb eventa. Karte će biti u predprodaji od petka 14. marta u Felix shopu (10-20h) i Blue Moonu (20-02h), a prednost kupovine će imati oni koji budu uradili rezervacije. Cena ulaznice u predprodaji je 400 rsd, dok će na ulazu u kluba biti 500 rsd.