“Proleće” stiglo i na Deezer

Kako su započeli 2015. godinu, S.A.R.S. je tako i nastavljaju – bez predaha i punom snagom. Posle “live” kolekcije “Mir i ljubav”, objavljene 1. januara, a zatim i trijumfalnog koncerta u prepunoj Hali sportova na Novom Beogradu 7. marta, došao je red i na sasvim novo izdanje.

Njihov novi, peti studijski album “Proleće”, u izdanju Lampshade Media, objavljen je na zvaničnom YouTube kanalu grupe neposredno nakon beogradskog koncerta, a sada, kada je proleće i kalendarski stiglo, izašao je i na Deezer-u.

Osim Straight Jackina, koji gostuje u već poznatom, naslovnom singlu, provereni saradnici S.A.R.S-a koji se pojavljuju na ovom albumu su Dialup Lama, u pesmama “Ostrvo pusto” i “Murija”, kao i frontmen sastava Brkovi, Shamso 69 u numeri “Ljubomora”.

 “Takođe, imamo izuzetno zadovoljstvo da najavimo da će S.A.R.S. tokom aprila održati kocerte u Berlinu (17.04.) i Pragu (18.04), a u ovoj godini su u planu i nastupi u V. Britaniji, Francuskoj, Austriji, Švajcarskoj, kao i širom Balkana. O tome više detalja u danima koji slede.” Lampshade media