FTWD CastComposite RGB V3 e1439932893105
Alycia Debnam Carey as Alicia, Frank Dillane as Nick, Kim Dickens as Madison, Cliff Curtis as Travis, Elizabeth Rodriguez as Liza, Lorenzo James Henrie as Chris, Ruben Blades as Daniel Salazar, Patricia Reyes Spíndola as Griselda Salazar and Mercedes Mason as Ofelia - Fear The Walking Dead _ Season 1, Gallery - Photo Credit: Frank Ockenfels 3/AMC

Premijera! Fear The Walking Dead

 

Premijerno prikazivanje jedne od najiščekivanijih serija širom sveta, Fear The Walking Dead, počinje u ponedeljak 24. avgusta. Od prve epizode, AMC kanal će emitovati seriju “Fear the Walking Dead” sa srpskim prevodom.

Prva, produžena epizoda serije biće prikazana u istom terminu kada i američka premijera na AMC kanalu, a gledaoci će imati priliku da je pogledaju i u repriznom terminu od 22h istog dana. Radnja novog serijala će se dešavati u Los Anđelesu i fokusiraće se na nove likove i zaplete, među kojima će centralnu ulogu imati razvedeni profesor sa sinom, psiholog srednje škole i njeno dvoje dece, čija će se porodična priča naći usred apokalipse zombija.

Emitovanje prve sezone serije u 22.00 biće ekskluzivno prikazano i na TV OBN, lokalnoj televizijskoj mreži u Bosni i Hercegovini koja sarađuje sa vodećom međunarodnom kompanijom u oblasti emitovanja i distribucije tematskih televizijskih kanala, AMC Networks International – Centralna Evropa.