fbpx

Predstojeći vikend je u znaku sjajnih filmova


Žene su uvek bile, jesu i biće inspiracija za mnoga umetnička dela, a među njima i filmove. U čast dragim damama, ovog vikenda će biti prikazana sjajna ostvarenja kinematografije.

Na međunarodni Dan žena, uživajte u visokobudžetnoj istorijskoj seriji „Pad viteza” u 21 čas na FilmBox Plus kanalu. U ovoj priči u kojoj se prepliću akcija, avantura i drama, verodostojno se predstavljaju poslednji dani misterioznog sveta Vitezova templara. Ovaj najbogatiji vojni red u srednjem veku imao je zadatak da štiti najdragocenije relikvije hrišćanstva, a to je sa sobom nosilo brojne izazove koji su stajali na putu. Ekranizovana verzija ih je verno predstavila i omogućila da ova serija i njeni likovi postanu prepoznatljivi kako među publikom, tako i među kritičarima, koji su ovom ostvarenju dali izuzetno pozitivne ocene.

U subotu 9. marta, u 21 čas biće prikazan čuveni film „Inferno” na kanalu FilmBox Extra. U filmu se mešaju akcija, avantura, drama, ali i krimi elementi. Kad se Robert Langdon probudi u italijanskoj bolnici sa amnezijom, udružuje se sa doktorkom Sijenom Bruks, s kojom prolazi čitavu Evropu pokušavajući da zaustavi smrtonosnu pretnju svetskih razmera. Film je osvojio mnoge nagrade u različitim kategorijama, a spada u ona ostvarenja koja se uvek mogu gledati iznova sa istom dozom uzbuđenja kao i prvi put.

Nedelja je dan kao stvoren za filmove. Preporuka je da  pogledate film „Dolazak” u 21h na kanalu FilmBox Premium. Ova kombinacija drame, misterije, trilera i SF dela prikazuje dolazak vanzemaljaca i naš prvi kontakt sa njima. „Dolazak” je proglašen jednim od najboljih filmova 2016. godine kada se i pojavio, a našao se i na mnogim listama uglednih kritičara kada su u pitanju najbolja dela na velikom platnu. Ne propustite film sa brojnim pozitivnim kritikama, pripremite se za maksimalni užitak i utonite u drugi svet.