fbpx

Slayer dolazi u Beograd: minut buke za Jeffa

Koncert benda SLAYER će biti održan kao što je ranije najavljeno, 25. juna. Bend u izmenjenom sastavu nastupa već dve godine, od momenta kada je Jeffu Hannemanu otkrivena bolest, navodi se u obaveštenju Kombank Arene.

Evropska turneja benda neće biti dovođena u pitanje što su Tom Araya i Kerry King zvanično potvrdili na sajtu: “Znamo da naši fanovi svuda pate zbog gubitka Jeffa kao i mi. Želimo da vas obavestimo da dolazimo ovog leta u Evropu tokom juna, jula i avgusta i da ćemo SVI ZAJEDNO praviti buku za našeg brata i dragog prijatelja Jeffa…Vidimo se!”

Najveća imena svetske metal scene, na nedavno održanoj “Revolver Golden Gods” dodeli nagrada, odali su počast Jeffu Hannemanu minutom buke.

Tom prilikom snimljen je i video gde su mnogi podelili svoje utiske o poznanstvu sa legendarnim osnivačem i gitaristom Slayera!

SLAYER, jedan od najznačajnijih heavy metal bendova današnjice, po prvi put će nastupiti u Beogradu upravo u Kombank Areni, 25. juna.

Kao predgrupa SLAYERU nastupiće bend NEWSTED, bivšeg basiste Metallice – Jason Newsteda.

Do 02.06. ulaznice će biti 1900 dinara a zatim, do datuma koncerta, po ceni od 2200 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

More Stories
Trejler filma Panama