OpenMic6 outlines

Konkurs za nove stand up komičare

Usudi se i budi duhovit! Konkurs za nove stand up komičare je otvoren! U organizaciji udruženja Standup.rs, 8. decembra će se održati Veče otvorenog mikrofona Vol. 6, takmičenje za nove stand up komičare.

Prijave za takmičenje se primaju putem sajta www.standup.rs i na adresi standup@standup.rs i to zaključno sa 5. decembrom.

Nakon toga, svi prijavljeni će biti obavešteni o tome da li učestvuju na Večeri otvorenog mikrofona kao i o ostalim detaljima.

Prijava treba da sadrži ime, prezime, motiv prijave i da li se takmičar/ka prijavljuje prvi put ili je već učestvovao/la na ovom takmičenju. Kao prilog potrebno je poslati video snimak (sasvim je dovoljno i telefonom snimiti) dva – tri minuta od materijala koji će biti predstavljen na sceni Doma omladine.

O otvorenom mikrofonu: takmičari imaju pet minuta da pokažu žiriju i publici spremljeni nastup, a pobednik dobija kao nagradu nastupe u organizaciji Standup.rs i rad na materijalu jer tog trenutka ako dobije dobre kritike postaje potencijalni stand up komičar.

Program takmičenja vodi Srđan Dinčić (Standup.rs) a žiri će biti naknadno objavljen.