Kildzojs 4

Kildžojs – nova serija na SciFi kanalu

SciFi kanal kreće sa emitovanjem serije Kildžojs u našem regionu  6. novembra  (premijerne epizode emitovaće se nedeljom u 22:00), a gledaoci će u prvoj epizodi videti okupljanje ovog talentovanog trija pod izrazito jezivim okolnostima.

Kvalitet serije Kildžojs potvrdila je odlična gledanost i prijem kod publike zbog čega je nedavno najavljen početak snimanja treće sezone čije će se epizode premijerno prikazati 2017.

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

U seriji Kildžojs auditorijum će se susresti sa prepoznatljivom ikonografijom iz akcionih Sci Fi serija – u pitanju je odlično doziran miks svemirskog naoružanja, visokotehnološkog hladnog oružja, ubistava, misija na (ne)gostoljubivim planetama, zastrašujućih tajni, minijaturnog robotskog oružja i akcije koja će gledaoca ostaviti prikovanog za stolicu do pojavljivanja odjavne špice.

„Nije potrebno da svaka televizijska serija liči na Svemirsku krstaricu Galaktiku“, primetila je Čarli Džejn Anders, američka spisateljica, prezenter i kritičarka, dajući prikaz serije Kildžojs za Forbes.com. I možda baš ova primedba daje najbolji opis onoga što Kildžojs nisu – u pitanju je serija koja se ne trudi da podiđe televizijskoj publici naviknutoj na mnogobrojne klonove gorepomenutog naučno-fantastičnog serijala.