FB page and event cover 3

ISKRA za ličnu i profesionalnu transformaciju i akciju

Pokreni ISKRU!

ISKRA Konferencijakoja se održavau subotu 06. aprila 2019. godine u Kombank Dvorani (bivši Dom Sindikata) je jedinstven interaktivni događaj koji pruža odgovor na najvažnija pitanja danas: kako ostvariti zadate ciljeve; koji alati su potrebni da bi se ideja transfomisala u uspešno završen projekt; kako prevazići prepreke koje se nalaze na putu prema uspešnom, zdravom i ispunjenom životu. Osmišljena je pre svega kao praktičan vodič s mnogo konkretnih tehnika i smernica.

Nalazite li da iako radite prave stvari, preduzimate sve neophodne korake, ipak taj cilj koji želite da postignete deluje sve dalje i dalje? Kada privučete suprotno od onoga što ste želeli, da li gubite samopouzdanje i veru u sebe? Zar ne bi bilo sjajno ako biste mogli da sebi darujete život koji stvarno zaslužujete!

ISKRA želi da doprinese razumevanju uloge koju briga o sebi i razna znanja imaju u oblikovanju života, rada i našeg sveta. Program konferencije uključuje stručna predavanja i radionice sa domaćim i inostranim trenerima za business i life coaching, zabavni program, prostor za umrežavanje i stvaranje kontakata.

SPECIJALNI GOST,RUBEN PAPIAN,naučnik, inovator, lični i poslovni kouč, kreator programa “Sfera”, izumitelj ezo-vode i ezo-zvuka. Predavanje: Ko sam JA? Više o ovom predavanju će vam reći sam Ruben na LINKU.

Dr Lea Imširagić, Intuitive and Success Coaching,lekar, energetski psiholog,autor sedam knjiga,  – radionica ’Put ka svojoj svrsi’. Na ovom predavanju ćete dobiti znanje o malim u trajanju, ali izuzetnim u transformaciji, tehnikama koje su kombinacija Principa Uspeha, po metodologiji Džeka Kenfilda i Intuitivnog Koučinga.

Lidija M Rosati, Business & Performance Strategist,prva Srpkinja koje je ušla u najuži izbor za prestižnu britansku nagradu „Žena inspiracija 2017”. (Inspirational Women 2017 awards – UK), održaće svoju popularnu radionicu – ’Moj Novac i JA’. Na ovom predavanju ćete dobiti znanja koje će vam pomoći da iz osnova promenite svest o novcu i oslobodite se ograničavajućih uverenja!

Vanja Bokun Popović, Full Body Quantum Calibration™,kvantni psiholog, međunarodni istraživač, autor i mentor koji pomaže ljudima da ožive svoju bio-tehnologiju. Aktivno je uključena u rad udruženja vaterpolo trenera Srbije i kolaboracije sa selektorom Dejanom Savićem. Radionica sa puno korisnih alata: SVE ili NEKoliko košta Status QUO?  Glasno reci SVE ILI NE! U svakom od nas postoje turbo motori inspiracije, radosti, zahvalnosti i kreativnosti koji kada se pokrenu daju motivaciju za svaki dan i brzo obnovljivu životnu energiju.

Tatjana Šešum, psihoterapeut, floriterapeut, tvorac prve linije Balkanskih cvetnih esencija. Predavanje, Jezik ARHETIPOVA, upoznavanja nesvesnih arhetipova po metodi Karla Gustava Junga naučiće vas KOJI vas arhetip najviše određuje. Vaš dominantan ARHETIP određuje vašu SUDBINU. Poznavanje arhetipova može da TRANSFORMIŠE VAŠ ŽIVOT! Otkrijte snage koje oblikuju vašu sudbinu!

Jelena Milanović, Access BARS Facilitator. Na ovoj radionici saznajte kako na lak i jednostavan način izbrisati ono što ne funkcioniše u našem životu! Pokretanjem BARS-a možete rešiti problem lako kao pritiskom na dugme delete. Pragmatični alati za oslobađanje od stresa.

Tatjana Beočanin, hipnoterapeut, iskusan stručnjak za kliničku hipnozu, hipnoterapiju, dugogodišnji praktičar rada na podsvesnoj analizi, vodič tehnikom savremene hipnoze do pozitivnih promena emocionalne i socijalne inteligencije. Predavanje: ’Promenite život Hipnozom i Samohipnozom’. Razbijanje mita o hipnozi!Radionica koja će na jedan zabavan i pre svega praktičan način pružiti mogućnost da shvatite kako hipnoza pomaže da se brzo i lako oslobodite neprijatnih osećanja i navika, i ostvarite brze pozitivne promene koje su vam potrebne.