BNM

Noćni market: Otvaranje sezone 05. aprila na pijaci „Blok 44“

Sa dolaskom proleća i lepog vremena, dolazi i nova sezona Beogradskog noćnog marketa – najvećeg festivala dizajna, zanatstva, hrane i pića pod otvorenim nebom.

Ovog puta sezona se otvara 05. aprila na pijaci „Blok 44“, a traje od 18 do 24 časa. Sa preko 150 izlagača i titulom „prvi u 2019. godini“, ovaj market nosi još jedan svojevrstan rekord, jer su sva mesta za izlaganje popunjena za manje od jednog dana.  Na ovom marketu predstaviće se uvek aktuelni šampioni pijaca sa svežim prolećnim namirnicama koje dolaze iz njihovih bašta. Zanimljivi dizajneri prikazaće svoje ideje za sezonu proleće/leto 2019, zanatlije će predstaviti neke nove proizvode, dok će se na centralnom trgu okupiti gastronomi, koji će svojim specijalitetima obradovati mnoge. Opštoj atmosferi dočeka proleća doprineće i svima omiljeni DJ Brkati, koji će dobrim ritmom začiniti raspoloženje.

Na dan održavanja festivala, u petak 05. aprila 2019. godine, pijaca „Blok 44“ radiće do 12 časova, a kapije pijace će ponovo biti otvorene od 18 časova, kada počinje manifestacija.