fajront republika uzivo u dob u 629

Fajront Republika uživo u DOB-u

25. mart, 21h, DOB – Velika sala

Fajront Republika, jedinstveni kulturno-umetničko-edukativno-muzičko-satirično-zabavni spektakl, nakon sedam divnih predstava u bioskopu Kolosej, seli se u novi prostor – u Veliku salu Doma Omladine Beograd! Premijerno izvođenje je u ponedeljak, 25. marta u 21h, a gosti večeri je ekipa humorističke serije Državni posao (Dejan Ćirjaković,Nikola Škorić i Dimitrije Banjac)…

 Fajront Republika uživo je legitimni naslednik nekadašnje istoimene tv emisije. Ona je oaza kvalitetnog, zdravog humora i kritičkog pogleda na društvo i svet u kome živimo.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Uz stalni bend “Kesa i Bombone”, uvek nove goste – ugledne javne ličnosti, voditelj i autor Fajront Republike je šarmantni i duhoviti Zoran Kesić.

Povodom predstojeće Fajront Republike uživo u DOB-u, Zoran Kesić kaže:“Tom prilikom sklopićemo i svojevrsnu zabavnu koaliciju Fajront Republike i Državnog posla, a u cilju grupisanja i budućeg zajedničkog delovanja svih proizvodjača zdravog humora u Srbiji. Odsustvo sa malih ekrana i prelazak na tzv. bliski kontakt sa gledaocima uticalo je kao eliksir mladosti na našu Fajront Republiku. Svežiji smo,veseliji i britkiji nego ikad.”