Picture11 e1428528838568

Dečja radionica na Klaišu

Javno preduzeće “Beogradska tvrđava” i SRC “Pionirski grad” organizovaće dečju radionicu „Zajedno je lakše, lepše na Beogradskoj tvrđavi“, u subotu, 18. aprila od 11 do 13 časova.

Program je namenjen porodici, pa tako uz decu, u programu treba da učestvuje i barem jedan roditelj. Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i provere svoje veštine snalaženja u prostoru, da se druže, igraju i, kroz zabavu, uče zajedno sa svojom decom.

Na polaznoj poziciji, ispred Galerije Beogradske tvrđave u Stambol kapiji, porodica će dobiti opisni smer kretanja po Beogradskoj tvrđavi i Kalemegdanu, bez vremenskog ograničenja. Njihov zadatak je da pronađu odgovarajuće punktove, na kojima će dobiti priču vezanu za Beograd, Beogradsku tvrđavu i park Kalemegdan. Takođe, na svakom od punkova čeka ih i jedan timski rekreativni zadatak, kao i pitanje vezano za priču sa prethodnog punkta.

Radionicu realizuju Javno preduzeće “Beogradska tvrđava” i SRC “Pionirski grad”, a program će se održati kao sastavni deo manifestacije Dani Beograda.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti za učešće u radionici putem e-mail-a: decja.radionica@jpbt.rs.