Dan zaljubljenih u USCE SC e1423234243542

Dan zaljubljenih u UŠĆE Shopping Centru

Povodom Dana zaljubljenih, svi parovi imaju priliku da od 9. do 14. februara u periodu od 12 do 20 časova posete „Love corner“ u UŠĆE Shopping Centru i učestvovanjem u zanimljivim aktivnostima osvoje vredne poklone.

U ovom „ljubavnom kutku“ posetioci će moći da se fotografišu sa različitim rekvizitima i simbolima ljubavi i na taj način učestvuju u foto konkursu „Podeli ljubav“ koji im može doneti zanimljive poklone Osim toga, učesnici će moći da ostave i svoje poruke voljenim osobama na „ljubavno drvo“ u ovom kutku.

Istovremeno, svi koji žele mogu da učestvuju u foto konkursu „Podeli ljubav“ tako što će svoje fotografije sa ljubavnim motivima postaviti u aplikaciju na Fejsbuk stranici UŠĆE Shopping Centra.

Autor najbolje fotografije dobiće vaučer u iznosu od 100 evra za kupovinu u UŠĆE SC, drugoplasirani dobija vaučer u iznosu od 70 evra za kupovinu u Sephora parfimeriji, a trećeplasiranom sledi zvučnik za mobilni telefon Logitech. Sve učesnike očekuju i dodatni pokloni po izboru – specijalni poklon iznenađenja ili vaučer UniCredit Banke. Ovaj vaučer omogućava da se kupovinom MasterCard prepaid kartice u vrednosti od 4.000 dinara, dobije na poklon prepaid kartica u vrednosti od 1.000 dinara.

Ljubavni kutak i konkurs „Podeli ljubav“ organizuje UŠĆE Shopping Center, u saradnji sa UniCredit Bankom.