1

Veliki fitnes događaj

Prestižni fitnes događaj, Les Mills „Super Quarterly 2015“, biće održan 24. januara u Beogradu, u Dynamic sport & health club (Dunavska 62, Dorćol),  kada će se na jednom mestu okupiti svi zaljubljenici Les Mills programa – vežbači, instruktori i vrhunski svetski treneri.

Les Mills Super Quarterly je veliki fitnes događaj koji se održava širom sveta, prvenstveno je namenjen instruktorima u cilju unapređenja znanja i podučavanja, ali ovaj fitnes događaj ima prefiks „super“ jer u njemu mogu da učestvuju svi koji žele: treneri, instruktori i vežbači.

Pravo besplatnog učešća na domaćem SUPER QW 2015. imaće svi koji se do 22. januara prijave putem web stranice Lesmills.rs, dok će na dan događaja učešće iznositi 2000 dinara.

Prezenteri svakog Super Quarterly-a su velika svetska Les Mills imena, a za ovu priliku specijalno u Beograd dolazi Thomas Cerboneschi, master trener programa  BodyPump, BodyCombat, RPM, CXWORX i GRIT i vođa jesenje selekcije elitnih srpskih Les Mills instruktora. Na događaj dolazi i Les Mills master trener iz Slovenije Eduard Žaler, a posebnu čar ovom događaju daće i tri atraktivne dame: Vanessa Vassallo, internacionalni Les Mills prezenter i Reebok brend ambasador, Sandra Locić i Katja Vodopivec.

Tokom januara biće kreiran i prvi domaći tim Les Mills trenera, a nekoliko dana pre Super QW-a održaće se prvi boot camp za trenere, što znači da će na Super QW-u kandidatima biti data prilika da nastupe pored trenera, na bini.

Znajući da je januar mesec u kojem mnogi ljudi donose krupne odluke, često baš po pitanju svog fizičkog zdravlja i treninga, Super QW je idealna prilika da se mnogi postaknu i inspirišu, da ostanu pri odlukama koje će im život učiniti kvalitetnijim i srećnijim.