Gospodar muva po tekstu Vilijama Goldinga e1421333680322

DADOV traži nove članove

Omladinsko pozorište DADOV i ove godine otvara svoja vrata za nove članove. Termini zakazani za audiciju za Školu glume i govora su 17. i 24. januar 2015. godine od 11 časova u prostorijama pozorišta.

Omladinsko pozorište DADOV ima dugu tradiciju i iskustvo u dramskoj edukaciji omladine. Već 56 godina ovo pozorište se trudi da da šansu mladim, talentovanim ljudima, koji žele da svoj talenat usmere u Školi glume i govora, školi sa najdužom tradicijom na teritoriji grada Beograda. Za svo ovo vreme postojanja iz pozorišta DADOV poniklo je na stotine danas eminentnih pozorišnih stvaralaca (glumaca, pisaca, reditelja, producenata). Imena koja su svoje prve pozorišne korake napravila na sceni DADOV-a obeležila su sprsku teatarsku i kinematografsku scenu.

“Pozivamo sve osnovce i srednjoškolce koji žele da steknu brojne veštine, tehnike i znanja za bavljenje specifičnom glumačkom profesijom. Škola glume je odlično mesto za druženje, prva zaljubljivanja,  ali  i oslobađanja stidljivosti i straha.” DADOV

Za audiciju je potrebno pripremiti monolog, recitaciju i imitacije.

Školu glume vode eminentni stručnjaci pozorišne umetnosti koji se trude da spoje teorijsko znanje i praksu.

Časovi se održavaju vikendom u četri grupe u zavisnosti od uzrasta. Na kraju četvoromesečnog rada škole održava se javni čas na kojem polaznici imaju priliku da pokažu stečeno zananje.

Ostale informacije možete dobiti putem telefona 011/ 3243-643 ili posetom na fejsbuk stranicu pozorišta DADOV.