fitnes1

Nedeljni fitnes savet: Navike koje će vam olakšati trening

Bilo da ste fitnes fanatik ili ste pak od onih koji se na vežbanje odlučuju tek uoči odlaska na letovanje, saznajte koja su to četiri fitnes saveta koja će vam pomoći da lakše i efikasnije vežbate.

Četiri fitnes navike za lakši trening otkriva vam instruktor dance aerobics-a Suzana Vujović iz The Body Fitness Studija (Ljubostinjska 2, Vračar).

Suzanina fitnes mantra nedelje: “Vizualizujte svoj izgled i telo koje želite da imate i odredite rok u kojem to želite da postignete. Učinite to par puta dnevno svakog dana i probajte da doživite osećaj koji ćete imati kada postignete rezultat.”

  1. Na listu svojih dnevnih aktivnosti uključite barem 15-minutno vežbanje ili istezanje, i to u jutarnjim satima. Podići ćete na taj način svoju energiju i lakše ćete funkcionisati tokom celog dana.
  2. Nemojte praviti veće pauze sa treninzima, jer se na taj način vrlo lako možete vratiti u pređašnje stanje letargije. Dakle, trening mora da postane deo lepih svakodnevnih navika.
  3. Da biste istrajali kada vam je teško da se pokrenete, pokušajte da evocirate prelep osećaj koji imate nakon treninga, koji će vas podsetiti zašto bi trebalo da vežbate.
  4. Naviknite sebe da su vam stvari za trening već pripremljene i da vam nije potrebno više od 15 minuta da izađete iz kuće.

 

Za više informacija o dance aerobics-u: thebodyfitstudio@gmail.com, ili 065 5156 244., kao i na Fejsbuku.

logo za cover TBFS

foto: freedigitalphotos.net