kao novi u novoj godini 78

Kao novi u novoj godini

Poklonite sebi ili dragoj osobi jedan spa trenutak

Iako bismo ponekad rekli da je doček Nove godine veče kao i svako drugo, ipak se u poslednjem momentu predomislimo, i poželimo nešto posebno. Nema boljeg načina da zakoračite u novu godinu od jednog pravog spa užitka…

Novogodišnja euforija nam se polako bliži, a samim tim i vreme darivanja. Lepo je kada smo u mogućnosti da obradujemo neku dragu osobu posebnim poklonom. Uvek se nameće pitanje šta da izaberemo. Mogućnosti su razne. Ipak, jedno je sigurno, ako nekome poklonite masažu, sigurno nećete pogrešiti. Da bi iznenađenje bilo još veće, postoji i način da nečiji dom lako pretvorite u pravu spa oazu.

Takođe, kraj jedne godine je i pravi povod da i sebe nagradite. Zakoračite u najluđu noć osveženi i blistavog tena.

Poklon za dragu osobu

Za ovaj poklon nije potrebno da sami osmišljavate relaksirajuću atmosferu, niti da proučavate maserske zahvate. Dovoljno je da izaberete jednu od masaža koje nudi Spa Oaza, prvi mobilni spa u Srbiji. Maseri iz Spa Oazedolaze na vašu kućnu adresu, a sa sobom donose i svu neophodnu opremu.

Masaže za pravi novogodišnji užitak, preporučuje vam Slađana Vićentijević iz Spa Oaze: “Možete da izaberete masažu kojoj je cilj relaksacija i uživanje, kao što je masaža svežim voćem ili masaža toplom čokoladom… Takođe, možete da se odlučite i za masažu koja ima terapeutski efekat. To je preporučljivo osobama izloženim svakodnevnom stresu na poslu, brzom životu, kao i poslu koji podrazumeva mnogo sedenja, posebno za računarom… To su antistres masaža ili sportsko-terapeutska masaža.”

Častite sebe, zablistajte u novogodišnjoj noći

Ponekad je dobro da budemo pomalo “sebični” i da uradimo nešto lepo samo za sebe. Kada se bliži doček Nove godine, svi želimo da pronađemo nešto što će nam pomoći da to veče izgledamo što lepše. Najlepši smo onda kada se dobro osećamo u svojoj koži. Zato častite sebe jednim prednovogodišnjim tretmanom.

“Za blistavo negovano lice, odličan je tretman hidratacije lica i dekoltea kao i vitaminski tretman lica i dekoltea. Otvorena leđa, bretel majce i šljokice su sastavni deo stila u novogodišnjoj noći, tako da Spa Oaza toplo preporučuje Slani aroma piling za blistavu i nežnu kožu! Vitaminski tretman tela ili tretman hidratacije tela će svakako učiniti da koža izgleda sjajno i blistavo i na dodir bude meka. Manikir i pedikir su sastavni deo negovanog izgleda kako svakodnevno, tako i u novogodišnoj noći. Spa Oaza je tu da ponudi vrhunsku negu ruku i stopala!”- savetuje Slađana Vićentijević.

Bilo da se odlučite da pokonite sebi ili dragoj osobi jedan od tretmana, možete i te kako da uštedite na vremenu. Posebno ako vam obaveze ne dozvoljavaju da odlazite u salone. Maseri i kozmetičari prvog mobilnog spa u Srbiji, dolaze na vašu kućnu adresu. Zato pogledajte šta sve to Spa Oaza nudi, a može da bude vaš ili nečiji idealan novogodišnji poklon.

 foto: Spa Oaza