cestitka dar za romanticne 275

Čestitka, dar za romantične

Obradujte najmilije originalnom čestitkom

Elektronska čestitka, SMS poruka i telefonski poziv su najbrži način da nekome poželite srećne praznike. Međutim, ako želite da nekoga zaista iznenadite i neizmerno obradujete, pošaljite mu dobru staru čestitku. Ručno rađene su najličnije i najromantičnije…

 Na “zidovima” naših profila na društvenim mrežama, ubrzo će biti pregršt lepih želja. Naše SMS sanduče biće zagušeno novigodišnjim porukama. Lepo je kada mislimo jedni na druge i kada želimo da budemo prvi pri čestitanju. Ipak, ponekad je lepše da pošaljemo jednu “tihu” romantičnu čestitku.

Čestitke su potisnute iz novogodišnjih običaja, jer je nam je za njihov odabir i slanje potrebno vreme. Baš iz toga razloga, ako je nekome pošaljemo, poakzaćemo da smo se potrudili. Ovim činom iskazaćemo na pravi romantični način da nam je stalo. Istinska emocija, upakovana u ručno rađenu čestitku, je ono što se zove poklon od srca.

Nismo svi vešti u crtanju i dekoraciji, mogli bismo da kažemo u svoju odbranu. Međutim, postoji mogućnost da naručite ručno rađenu čestitku po želji.

“Kada biramo poklon za sebi drage, želimo da to bude nesto posebno, pa biramo što lepše, bolje, originalnije. Istina je da naše sećanje vremenom biva sve kraće, a prošlost sve veća, pa se tada sećamo samo malih stvari, jakih osećanja, kratkih reči, sitnih trenutaka… Zaboravićemo one “velike stvari” koje su nekada bile važne, a crnim mastilom ispisana slova biće nam note melodije života. Reči nikada neće izaći iz mode, a u čestitkama one dobijaju svoj oblik, i započinje njihovo trajanje.” -kaže kreatorka ručno rađenih čestitki Mirjana Milošević (Mirine Handmade čestitke).

KlavijaturaKrasnopis

Svaka čestitka je ulepšana krasnopisom

Čestitke bismo mogli da doživimo i kao retro romantiku. One su prava klasika, što nikada ne izlazi iz mode. Ako je nekome pošaljete, znajte da će je ponosno čuvati.

Čestitke lako pronalaze put do srca svakog momka i devojke. Koje su to najpopularnije, otkriva nam Mirjana: “Definitivno ljubavne, sa motivima srca. Kod muškaraca je najpopularnije Đavolsko srce, pošto vole da zagolicaju maštu svojim devojkama, ali i čestitke sa starinskim papirom i viteškim izgledom. A devojke vole čestitke sa kristalima i šljokicama koje podsećaju na nakit.”

Đavolsko srce

Muškarci vole Đavolsko srce

Mirjana će napraviti čestitku kakvu god zamislimo i poželimo. U galeriji njenih radova svako može da pronađe onu pravu. Pri kreiranju Mirjana, poput pravog umetnika, voli ponekad da ima i slobodu:“…jer jer je tada svaka naredna čestitka lepša od prethodne.”– kaže ona.

Mirine Handmade čestitke koštaju od 500 din do 700 din, što zavisi od modela. Postoje i specijalne narudžbine čija cena varira od zahteva. Svaka čestitka je ulepšana krasnopisom.

Kako izgledaju i ostali modeli pogledajte na Fejsbuk profilu ili na zvaničnoj web stranici.