Red Bull Flugtag Beograd 2013 cc Bogdan Kosanovic
Competitors perform at the Red Bull Flugtag in Belgrade, Serbia on June 22nd, 2013 // Bogdan Kosanovic / Red Bull Content Pool // 1371999091693-329628333 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Prijave za drugi Red Bull Flugtag u Srbiji su otvorene!


svg%3E

Pozivaju se svi budući piloti da se prijave nawww.redbullflugtag.rs

Prijave za drugi Red Bull Flugtag u Srbiji su konačno otvorene nawww.redbullflugtag.rs. Pozivaju se svi budući letači i letačice da prijave svoje timove i letelice do 18. marta 2019. godine. Stručni žiri je spreman na baš sve predloge – od ogromne patike, letećeg burita i pterodaktila do džinovskog hamburgera sa kojim timovi žele da klize sa Red Bull platforme u nebesa.

Zadatak je ostao isti – timovi osmišljaju što maštovitije letelice i ime za ekipu, a ukoliko ih stručni žiri izabere, kreću da konstruišu letelicu o kojoj će se pričati dugo, sigurno do sledećeg Flugtaga u Srbiji. Oni koji planiraju da pošalju skicu svoje letelice, treba da znaju da ona mora biti bez motora, akumulatora i katapulta – oruđe su samo vetar, ljudska snaga i genijalnost, a pored kreativnosti, ocenjivaće se dužina leta i nastup na platfomi pre leta.

Pozivamo te da dizajniraš, osmisliš, napraviš, sklopiš, zalepiš i poletiš mašinom o kojoj sanjaš, sa 6 metara visoke Red Bull platforme sa svojom ekipom! 

Prvi srpski Red Bull Flugtag je leta 2013. okupio 150.000 ljudi na Adi Ciganliji, čime je potvrđeno da se radi o najprepoznatljivijem i najotkačenijem događaju sa Red Bull pečatom – ovaj put, Beograd će biti posebno privilegovan kao jedan od samo osam svetskih gradova u kojima će se Flugtag održati u 2019. godini!

Više informacija o događaju pronađite na zvaničnojFacebook Event stranici, sajturedbullflugtag.rsRed Bull Srbija Instagram profilu

Foto: Bogdan Kosanović