London Marangoni2010 13

Svetski fakulteti dizajna u Novoj Iskri

U ponedeljak 28. aprila, u Novoj Iskri će biti predstavljeni prestižni svetski fakulteti iz domena dizajna, vizuelne umetnosti i komunikacija, kao što su Istituto Marangoni, Istituto Europeo di Design IED, Domus Academy i drugi, koji imaju predstavništva u Italiji, Španiji, Francuskoj, Engleskoj, Nemačkoj i Brazilu. Prezentaciju organizuju studio NEMESTIC i portal Style.rs.

Ovom prilikom, svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa studijskim programima, načinom studiranja i različitim studentskim iskustvim na najuticajnim fakultetima.

Na ovim fakultetima dostupne su trogodišnje, master i specijalističike studije, kao i letnji profesionalnikursevi. Među ponuđenim kursevima, posebno se ističu kursevi kao što su – interior design, product design, graphic design, 3d animation, global design, transportation design, fashion design, fashion stylist, fashion photography, fashion&luxuary brand management, brand communication, film and television, media and communication design i mnogi drugi kursevi o kojima se možete informisati na sajtu www.studiranje.net.

Među fakultetima koji će biti predstavljeni su i Istituto Marangoni, Istituto Europeo di Design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Domus Academy, MHMK Macromedia University for Media and Communication i Scuola Politecnica di Design, fakulteti koji imaju predstavništva u Italiji, Španiji, Francuskoj, Engleskoj, Nemačkoj i Brazilu. Biće predstvljene specifičnosti svake od škola, način upisa, specifičnosti i mogućnost obezbeđivanja sitpendija.

Prezentacija je osmišljena kao interaktivno predavanje gde će svi zainteresovani studenti na licu mesta moći da saznaju sve o programima studija, organizaciji predavanja, selekciji studenata za upis, pripremi portfolia i projekata za stipendije.

Prezentaciju koaj će biti održana u ponedeljak, 28. aprila u 17.30 časova organizuju i realizuju Studio Nemestic i portal Style.rs, uz podršku Dizajn inkubatora Nova Iskra. Ulaz je slobodan.