novogodisnja noc u evropi za svaciji dzep 485

Doček u Evropi za svačiji džep

Povoljno i drugačije

Ako ste samo malo obratili pažnju, otkrili biste da su već uveliko počele pripreme za predstojeću Novu godinu. Većina evropskih metrpola se već nalazi u pravoj božićnoj groznici, pa zašto se i vi ne biste našli u njoj?

Ako ste sebi čvrsto obećali da ove godine nikako neće sedeti na nekoj žurki sa društvom ili birati klubove i restorane koji nude najbogatiju novogodišnju ponudu, pa tako i cenu, vi pravac u turističku agenciju i odaberite destinaciju naspram svojih želja i mogućnosti. Svako može da pronađe novogodišnju destinaciju za male pare, a provod je zagarantovan!

Milano

Milano je veoma popularna destinacija u poslednje vreme. Grad večitog šopinga, noćnih provoda, kulture i konstantne gužve na ulicama može da se učini kao vrlo primamljiva destinacija u kojoj ćete baš 31. decembra dočekati Novu godinu. Turističke agencije nude boravak u ovom predivnom gradu već od 129 evra, a aranžman obuhvata putovanje udobnim turističkim autobusom, tri noćenja sa doručkom. Vatromet može da počne!

Slovenija

Čuli ste lepe utiske sa putovanja svojih poznanika o predivnoj Sloveniji? Nemojte da ostane na tome da samo vi slušate preprečivanja zanimljivih putovanja. I vi možete da budete onaj koji će da priča o fantastičnom provodu za Novaka, ako se opredelite za doček na Bledu. Priprema za najluđu novogodišnju noć, svečana večera i romantična vožnja do jezera uz predivan vatromet može da bude nezaboravan trenutak! Cena ove prave poslastice iznosi 110 evra, a obuhvata prevoz udobnim autobusom, dva noćenja sa doručkom u centru Kranja.

Sofija

Kažu da je doček Nove godine na trgu Sofije uz fantastičan vatromet jedno od najpozitivnijih iskustava u životu! Pored toga, Sofija je jedan od najdrvenijih gradova. Nesumnjivo ćete uživati i u obilasku Crkve Aleksandra Nevskog, Ruskve crkve, Sobranje.. Aranžman za Doček Nove godine u Sofiji možete da pronađete već od 70 evra i obuhvata prevoz autobusom i jedno noćenje sa doručkom. Odbrojavanje može da počne!

Beč

Za kraj smo ostavili Beč kao pravu poslasticu! Podjednako lep preko cele godine, a nekako čaroban i još lepši kada na scenu stupe božićni i novogodišnji paznici. Ako želite da osetite pravi duh svečanosti, uživate u gastronomskim užicima, odličan provod uz valcere i to sve ispod velikog vatrometa koji će održava na Prateru, na pravom ste mestu. Za vas je Beč idealno mesto na kojem ćete sa osmehom ući u Novu 2012. godinu. Aranžman se može pronaći već od 189 evra, a obuhvata prevoz autobusom i tri noćenja sa doručkom.

foto:publicdomainpictures