01

Besplatan ples tokom zimskog raspusta

Za sve one koji raspust provode u Beogradu, a žele da ga provedu aktivno – učeći nešto novo i upoznajući vršnjake, trupa „Erin’s Fiddle“ iz Beograda tokom zimskog raspusta organizuje besplatne radionice irskog plesa za osnovce i srednjoškolce. Radionica obuhvata 10 jednočasovnih treninga, na kojima će se polaznici upoznati sa osnovama ovog ritmičnog i uzbudljivog plesa.

[su_highlight]Treninzi će se održavati svakog radnog dana u periodu od 30.01. do 10.02.2017. u prostorijama trupe u Resavskoj 78. Prijava za radionice obavlja se putem telefona 064/4851306 i košta 500,00 RSD, a sami časovi su potpuno besplatni.[/su_highlight]

Nakon časova, svi polaznici će dobiti mogućnost da nastave da se bave irskim plesom u nekoj od postojećih grupa, ili čak nastupe zajedno sa svim plesačima na velikom koncertu 22. februara u Domu omladine Beograda. Na repertoaru koncerta će se naći najpoznatije koreografije iz sveta irskog plesa, ali i autorska ostvarenja trupe, kao i tačke kojima su se plesači u novembru prošle godine predstavili međunarodnoj publici u okviru Evropskog prvenstva u Beču.

Ulaznice za koncert se već mogu kupiti na blagajnama mreže Eventim po promotivnoj ceni od 300 dinara do kraja održavanja radionica, zaključno sa 10.02.2017.