ID 10044278
foto:freedigitalphotos.net

S godinama seks postaje bolji

Žena koja zna šta hoće od života i uvek ima plan, na muškarce deluje veoma privlačno. Ne znamo da li se plavuše više zabavljaju tokom seksa ali seks s godinama definitivno postaje bolji!

Ako se osvrnemo na neke prošle dane iz naše mladosti, podsetićemo se da mnoge stvari u našim životima nisu bile pod kontrolom iako smo možda želeli da one to budu. Kako vreme odmiče, tako nas iskustvo uči mnogim stvarima, pa tako i kada je u pitanju seks.

U slučaju da smatrate da mlađa populacija ima bolji seks od starije, stižu demanti.

Prema nedavnim istraživanjima, koja su sprovedena na odseku kanadskog Saveta za obrazovanje i seksualno informisanje, pokazalo je da se više zabavljaju stariji.

Istraživanje je obuhvatilo dve i po hiljade kandidata, starosne grupe od četrdeset do šezdeset godina. Čak oko šezdeset i kusur procenta ispitanika je izjavilo da je im je seksualni život postao uzbudljiviji i interesantniji sa godinama. Rezultati su pokazali da oko pedeset posto muškaraca i trideset posto žena ima seksualne odnose sa svojim partnerima najmanje dva puta mesečno.

Zreliji parovi imaju bolju komunikaciju i generalno veću naklonost jedno prema drugome, pa zato i ne čudi podatak da seksualni život procveta sa godinama.

Ako ste se do sada plašili starenja, mislimo da smo vam dali sjajan razlog da se radujete godinama koje su pred vama!