Screen Shot 2016 06 22 at 00.20.14
foto:YouTube screenshot

Narukvica čuva od stresa

Postoji nešto na šta nijedan čovek na ovoj planeti nije imun, a to je stres. Stres je osnovni uzrok bolesti i potresa organizma i ljudi se dovijaju na različite načine, kako da mu na najbolji način izađu na crtu. Kao saveznik u borbi protiv stresa, stiže pametna narukvica WellBe, koja pojedinca doslovno štiti od ove napasti.

Pametna narukvica WellBe, svojim korisnicma pruža mogućnost da se kontrolišu i da blagovremeno reaguju kada nastupe krizni momenti, koji prete da im izazovu potres celog organizma.

Od čega je napravljena i kako funkcioniše narukvica?

Narukvica WellBe je napravljena od ekološke plute i poseduje u sebi ugrađane senzore, koji mere otkucaje i rad srca svog korisnika. Na taj način, narukvica iščitava nivo stresa, obraćajući pažnju na spoljašne faktore u datom momentu, poput mesta, vremena i osoba koje srećete tokom dana.

U slučaju da senzori „primete“ da je vaš organizam pod stresom, narukvica svojim vlasnicima nudi niz opcija za ublažavanje stresnog stanja poput vežbi za pravilno disanje, preslušavanje muzike koja ima spokojno dejstvo na korisnike, sve do oblika i predloga vežbi poput meditacije.

Cena narukvice staje oko devedeset i pet evra i može se kupiti u bež i crnoj boji.