sareno ili u boji vina sve je u trendu 819

Šareno ili u boji vina, sve je u trendu

Što smelije to bolje

Budite hrabre u oblačenju, jer je ove sezone mnogo toga dozvoljeno. Raskošne kragne, štep, bojeni akcenti, kao i kombinacija elegantnog i sportskog samo su neke od odlika jesenje mode.

Džemper i za noćni izlazak

Topli pleteni džemperi izuzetno su korisni i udobni, a ove sezone su i poželjni u kreiranju aktuelnog modnog stila. Ove jesenji je sasvim u redu da džemper uparite sa nekim odevnim predmetom koji je veoma elegantan poput lepršave suknje ili svilenih pantalona sa šarom.

Važno je samo da ih uparite po bojama kako bi različiti materijali delovali što skladnije kada ih nosite u istoj kombinaciji.

Kitnjaste krange

Raskošne kragne, ukrašene svetlucavim perlicama, učiniće da izgledate raskošno i elegantno. Ukoliko ne nađete odgovarajuću košulju sa ovim ukrasom, možete da ga napravite sami. Najlakše bi bilo da kreirate nezavisnu kragnu koju ćete po potrebi nositi u kombinaciji sa različitim majicima ili košuljama.

Štepom do elegancije

Odeća sa štep šarama je ponovo u modi. To se ne odnosi samo na jakne, već i na ostalu garderobu. Haljina u štep šari, ukoliko je kratka, biće vam sjajan saveznik u nonćnom izlasku.

Moć sjajnih crnih čarapa

Ne zaboravite na moć sjajnih crnih čarapa koje će vašem izgledu dati raskoš i eleganciju. Pri tom, ovaj modni detalj vam daje mogućnost da se poigrate drugim detaljima u jarkim bojama, bilo da su to cipele ili torba. Uz sjaj crnih čarapa izgledaćete glamurozno.

Što šarenije to bolje

Odeća od šarenog materijala je pravi hit. Poželjna je na svim odevnim predmetima, pa čak i na cipelama. Ovaj izgled ćete najbolje nositi ako šarene momente razbijete nekim detaljem u jednoj boji.

Boje vina obeležavaju sezonu

Tamno crvena ili ljubičasta boja pomoći će vam da budete dame s stilom ove jeseni. Ako imate topliji ten, onda je za vas cigla crvena. Ukoliko vam je ten svetliji, nosite ljubičastu koja “vuče” na plavu. Kontrasti ovim intezivnim bojama mogu da vam budu boja senfa, kobalta ili smaragda.

Elegantne cipele

I ove jeseni špic je u modi. Nosite ovaj elegantan oblik obuće u svim kobinacijama osim na široke farmerke.

Spajajte nesvakidašnje

Elegantna odeća ove sezone je dobila saveznika, a to su sportski detalji. Na damsku garderobu možete, na primer, da obučete koledž jaknu ili da nosite kačket. Veoma neobično, ali sudeći po modni pistama, ova nesvakidašnja kobinacija ima svoje mesto u jesenjoj modi.

Sudeći po onome što nam dolazi iz modnog sveta, ove sezone je potrebno da budete smele i da pravite hrabre i nesvakidašnje modne kombinacije.

foto: metrue-FreeDigitalPhotos.net